Comfort & kwaliteit

De bovenkant van het satijnen dekbedovertrek is vervaardigd van kwalitatief hoogwaardig satijn en heeft een prachtige glans. De onderzijde /binnenkant van het dekbedovertrek is voorzien van microfibre. Hierdoor glijdt het dekbedovertrek niet weg en zorgt bovendien voor een betere vochtopname!

nightlifesilk

KAPPERSSLOOP

SHOP NU

kussen

HANDIG WASNETJE BIJ NIGHTLIFE SILK

Nightlife Silk biedt unieke dekbedovertrekken van glans satijn. Dekbedovertrekken van Nightlife Silk geven een slaapkamer een chique en romantische uitstraling. Erg belangrijk bij deze dekbedovertrekken is de onderhoud. Satijn is erg mooi maar ook erg fragiel. Satijn kan beschadigd raken tijdens het wassen in een wasmachine door eventuele scherpe elementen van andere kledingstoffen.
Om dit te voorkomen heeft Nightlife Silk een gratis wasnetje toegevoegd bij het product (dekbedovertrekset). Door het dekbedovertrekset volledig in het wasnetje te doen en volvolgens in de wasmachine blijft de Nightlife Silk satijnen dekbedovertrek perfect behouden en kunt u lang genieten van deze mooie dekbedovertrek!
nightlifesilk

Nightlife Silk Dekbedovertrekken

nightlifesilk

Nightlife Silk Dekbedovertrekken

ambianzlogoblauw

Waar staat Ambianzz voor?

Ambianzz Bedding is een import- groothandel in bedtextiel en werken  met passie om u te voorzien van hoogwaardige kwalitatieve producten. Wij zijn een leverancier in bed- en badtextiel met producten onderverdeeld in verschillende kwaliteitsmerken en designs voor verschillende doelgroepen. Onze kwaliteitsmerken zijn wereldwijd verkrijgbaar en daarnaast hebben we een breed assortiment met dekbedovertrekken, hoeslakens, dekbedden, hoofdkussens en badtextiel!

icon1

Persoonlijk advies

Wij kunnen als webshop geen betere reclame wensen dan langdurige relaties met tevreden klanten te behouden. We vinden het daarom ook belangrijk om de beste service te bieden. U kunt voor vragen altijd bij ons terecht en we doen er alles aan om u zo goed mogelijk te voorzien van de juiste informatie

icon2

Voor 12:00 besteld

Als u op onze webportaal voor 12:00 uur een bestelling plaatst heeft u het de volgende werkdag in huis. Met uitzondering van Pre Orders. Op de website van Ambianzz Bedding staat bij een Pre Order duidelijk de weeknummer(s) vermeld zodat u een indicatie heeft wanneer we de producten kunnen verwachten.

icon3

Beheer uw bestellingen

Ons webportaal is gekoppeld aan ons ERP- systeem zodat u direct inzicht heeft in de voorraden. In de nabije toekomst is het mogelijk om uw webshop rechtstreeks te koppelen aan ons webportaal.